Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

U MRAČNOJ, MRAČNOJ ŠUMI

 
 
 
U MRAČNOJ, MRAČNOJ ŠUMI
U MRAČNOJ, MRAČNOJ ŠUMI
WARE RUTH
Kataloški br.: 109181
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Jezovito napet triler koji su i kritičari i publika jednoglasno proglasili za jednu od najboljih knjiga 2015. godine
 
Nekoga čeka brak, a nekoga čeka smrt!
 
Nora je povučena spisateljica kriminalističkih romana. Kada ju prijateljica iz srednje škole, Claire, koju dugo nije vidjela, pozove na djevojačku večer, Nora nerado pristaje. Društvo će provesti vikend u pomalo jezovitoj staklenoj kući usred guste šume. Međutim, Nora se dva dana kasnije budi u bolnici – ozlijeđena i s amnezijom. Polako se prisjećajući događaja proteklog vikenda, ona shvaća da se je dogodilo nešto strašno... Pokušavajući povezati djeliće svojega sjećanja, otkriva zastrašujuće tajne i laži... Shvaća da je jedini put iz mraka prema istini suočiti se sa sobom i svojom prošlosti... No, hoće li u tome uspjeti ili će i ona postati žrtvom mračne, mračne šume?
U mračnoj, mračnoj šumi prvi je roman britanske spisateljice Ruth Ware, koji je odmah po objavljivanju dospio na prva mjesta ljestvica čitanosti časopisa Sunday Times, New York Times i USA Today te su ga kritičari i publika jednoglasno proglasili za jednu od najboljih knjiga 2015. godine. Roman je toliko napet i jezovit da će vas sve vrijeme držati u potpunoj neizvjesnosti. Uskoro će prema njemu snimati visokobudžetni film.
 
 “Nećete ga moći ispustiti iz ruku.”
Guardian
 
 “Zatrovano prijateljstvo, usamljena kuća, mračna šuma prekrivena snijegom... Svačija najgora noćna mora i savršeni sastojci za ovaj napeti, zastrašujući roman.”
Clare Mackintosh, autorica romana Pustila sam te
 
“Najbolji krimić ove godine!”
Jeffery Deaver
 
“Napeto od početka do kraja: vješt zaplet, nagli preokreti i do krajnosti savršeno razumijevanje brojnih i jedinstvenih načina na koje prijateljice mogu jedna drugu povrijediti. Mračno, lukavo i neodoljivo.”
Nicci Cloke
 
Ruth Ware rođena je u Sussexu u Velikoj Britaniji. Radila je kao konobarica, knjižničarka i kao učiteljica engleskog jezika. Živi i radi u Londonu. Svojim je drugim romanom Žena u kabini 10 potvrdila svoj status najbolje spisateljice kriminalističkih romana i psiholoških trilera današnjice, odmah uz Paulu Hawkins ili Gillian Flynn.    
StraniceStranice
328
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
25
 
ZbirkaZbirka
MOZAIKOVA ZABAVNA BIBLIOTEKA
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
25
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531420471
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…