Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

NA RUBU VODE

 
 
 
NA RUBU VODE
NA RUBU VODE
SARA GRUEN
Kataloški br.: 110585
Cijena: 139,00 KN
Klupska cijena: 69,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Novi hit autorice velikog bestselera Voda za slonove

Osramotivši se na najvažnijem društvenom događanju visokoga filadelfijskog društva na Staru godinu 1944., Maddie i Ellis Hyde ostaju bez novca Ellisova oca, bivšeg pukovnika koji se stidi sinovljeve nesposobnosti za vojnu službu zbog daltonizma.

Na Maddiein užas, Ellis odluči da je jedini način da iznova stekne očevu naklonost (i darežljivost) uspjeh u pothvatu u kojem je njegov otac veoma javno podbacio: uhvatit će čuveno čudovište iz Loch Nessa i kad ga pronađe, osvjetlat će očevo ime i iznova steći njegovu naklonost.

U siječnju 1945., dok svuda oko njih još bjesni rat, Maddie i Ellis s Ellisovim prijateljem Hankom prelaze Atlantski ocean. Maddie, sada sama i praktički napuštena u stranoj zemlji, mora dokučiti tko je i što želi – isprazan život koji je ostavila iza sebe ili nešto stvarnije?

Ono što će otkriti – o svijetu izvan svoga zatvorenog kruga i o sebi samoj – otvorit će joj oči. Shvatit će da je okružuju ne samo mračne sile, nego i ljepota i iznenađujuće mogućnosti života.
 
Nevjerojatna ... smiona priča o avanturi, prijateljstvu i ljubavi u sjeni Drugoga svjetskog rata.
Harper’s Bazaar
 
Sara Gruen autorica je međunarodnih uspješnica Voda za slonove i Ape House. Njezine knjige prevedene su na četrdeset i tri jezika i prodale su se u više od deset milijuna primjeraka diljem svijeta. Prema Vodi za slonove snimljen je i filmski hit s Reese Witherspoon, Robertom Pattinsonom i Christophom Waltzom.                     
StraniceStranice
310
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
30
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531420853
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…