Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

GUINNESS WORLD RECORDS 2017

 
 
 
GUINNESS WORLD RECORDS 2017
GUINNESS WORLD RECORDS 2017
GRUPA AUTORA
Kataloški br.: 111187
Cijena: 199,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Inspirativna zabava za cijelu obitelj
 
Guinness World Records (GWR) je globalno tijelo koje svake godine objavljuje svjetska postignuća u obaranjima rekorda. Prvo izdanje knjige iz 1955. prodano je u više od 136 milijuna primjeraka na više od 20 jezika i u više od 100 zemalja.

Ispunjen s više od tisuću nikad viđenih rekorda, Guinness World Records 2017 nastavlja rasvjetljivati djeci i odraslima svijet postignuća, informirati, zabavljati i inspirirati. Knjiga uključuje specijalni prilog o svemiru i ekskluzivne razgovore s astronautima dr. Buzzom Aldrinom i Chrisom Hadfieldom. “Došli smo do kraja Zemlje – i puno dalje! – kako bismo istražili najnovije rekorde.

Kao i uvijek, ovdje ima za svakoga ponešto, od svemirskih putovanja, planetarne znanosti i životinjskog kraljevstva do izvanrednih ljudskih tijela, spektakularnih kućnih ljubimaca i superlativnih najvažnijih sportskih događaja iz prošle godine. Štoviše, čitatelj će se moći okušati u pokušaju obaranja rekorda u poglavlju Pokušaj ovo doma“, Craig Glenday, Glavni urednik Guinness World Recordsa. Poglavlje Pokušaj ovo doma posve je novo interaktivno poglavlje koje sadrži rekorde koji se lako mogu probati oboriti u vlastitom domu, koristeći kućanske predmete. Svejedno je pokušavate li oboriti rekorde u svojoj kuhinji, dvorištu, spavaćoj sobi ili teretani, ovo je zabava za cijelu obitelj!         
StraniceStranice
256
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
250
 
VisinaVisina
300
 
DebljinaDebljina
18
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533168890
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…