Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

ŠMINKERICA

 
 
 
ŠMINKERICA
ŠMINKERICA
PHILLIPS SUSAN ELIZABETH
Kataloški br.: 111856
Cijena: 69,90 KN
Klupska cijena: 59,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Francesca Day dokona je bogatašica. Još kao djevojčica ljeta je provodila s majkom na Onassisovim jahtama a onda upoznala najzgodnije muškarce na svijetu. No kad je splet okolnosti okrutno tresne o tlo Francesca neće znati odakle krenuti. Sama i trudna morat će početi od početka: radit će najprljavije poslove kako bi omogućila dostojan život sebi i svome djetetu. No, otac djeteta, slavni igrač golfa Dallas Beaudine godinama neće znati
da svijetom hoda njegov maleni zakonski nasljednik i da jedina sreća koju priželjkuje odavno postoji. Ali do djeteta neće biti lako doći – Francesca je ipak tvrd orah. Iako se silno vole, Francesca i Dallas što zbog inata, što zbog ponosa neće lako naći put do sreće a kad ga napokon nađu maloj bi se obitelji malo toga moglo naći na putu.

Još jedan duhoviti ljubavni roman Susan Elizabeth Phillips našao je put do hrvatskih čitatelja. Iskričav i zajedljiv humor, šarmantni zapleti i ljubavni preokreti ono su zbog čega čitateljice obožavaju ovu autoricu. Dallas je, naravno, superzgodni macho-muškarac koji je janje u duši a zvijer u krevetu, a Francesca kapriciozna ljepotica koju on tek mora ukrotiti. Nakon romana Prva dama, Ovo moje srce, Doručak u krevetu i drugih ovo je još jedna uspješnica slavne Amerikanke objavljena u nas. Roman je s engleskoga prevela Dragana Grozdanić. 
PrevoditeljPrevoditelj
GROZDANIĆ DRAGANA
 
StraniceStranice
568
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
125
 
VisinaVisina
188
 
DebljinaDebljina
33
 
ZbirkaZbirka
POSEBNI PROJEKTI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
11
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531421485
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…