Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

VJENČANJE

 
 
 
VJENČANJE
VJENČANJE
NICHOLAS SPARKS
Kataloški br.: 113928
Cijena: 79,00 KN
Klupska cijena: 69,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Nastavak neodoljive ljubavne priče o Allie i Noi iz romana Bilježnica (Zima za dvoje)

Debitantski roman Nicholasa Sparksa, Zima za dvoje (kasnije kod nas objavljen pod imenom Bilježnica, a u originalu se zove Notebook) prodao se u milijunima primjeraka i oduševio i čitatelje i kritičare diljem svijeta. Iako je nakon njega uslijedilo još nekoliko njegovih bestselera, čitatelji se nisu prestali nadati nastavku romantične priče o Allie i Noi Calhounu – a ovo je upravo taj nastavak.

Odvjetnik Wilson Lewis oženjen je već 30 godina Noinom i Allienom kćeri Jane. Zajedno su odgojili troje prekrasne djece i sretno žive u idiličnom gradiću New Bernu. No, nakon što zaboravi godišnjicu braka, Wilson shvaća kako su i strast i romantika iz njega nestali i, u strahu da ga vlastita žena više ne voli, odlučuje potražiti savjete od Noe, koji svoje dane provodi u domu za umirovljenike, hraneći labuda za kojeg je siguran da predstavlja reinkarnaciju njegove voljene Allie.

Očajnički želeći vratiti Janeinu ljubav, Wilson će morati otkriti način kako da je natjera da se u njega ponovno zaljubi. Jer, usprkos prekrasnom primjeru braka kakav su imali Allie i Noah, Wilson je zatvoren i nesposoban izraziti ono što osjeća. Jedino što mu ide od ruke, čini se, jest egzistencijalno se pobrinuti za svoju obitelj. No, s nadolazećim vjenčanjem svoje kćeri i suprugom koja se od njega emocionalno udaljila, i to će se morati promijeniti. Imajući pred sobom sjećanja na pedeset godina dugu prekrasnu ljubavnu priču svoga punca, možda mu i neće biti toliko teško naći put do srca žene koju obožava.

 

StraniceStranice
189
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
17
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789532205251
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…