Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

YOGA SRCA

 
 
 
YOGA SRCA
YOGA SRCA
MARK WHITWELL
Kataloški br.: 113696
Cijena: 17,12 € / 128,99 KN
Klupska cijena: 6,50 € / 48,97 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Doznajte što je autentična yoga

 

Yoga srca pisana je sa srcem i “odaslana od srca srcu”. Mark Whitwell u njoj jezgrovito i jasno pokazuje što je autentična yoga i kako se ona ispravno, bezopasno i djelotvorno primjenjuje na svakog konkretnog pojedinca, na temelju jednostavnih yogijskih načela koje je formulirao T. Krishnamacharya, jedan od najutjecajnijih yogina 20. stoljeća.

 

Unatoč njegovoj neprestanoj i bespoštednoj kritici tradicije, ili točnije doktrinarnog tradicionalizma, on je ne odbacuje u potpunosti, nego je relevantno revalorizira kako bi imala smisla i praktične vrijednosti za nas suvremene ljude, često preopterećene mrtvom tradicijom ili pak posve neukorijenjene u bilo koju tradiciju. U tome počiva specifičnost pristupa yogi Marka Whitwella.

 

U Sjedinjenim Državama nazvali su ga "radikalnim anarho-feministom". I on doista jest radikalan zbog svoje oštre kritike "društvenog uma", on doista jest anarhist zbog svojeg nedvosmislenog zagovaranja "prirodnog stanja" i on doista jest feminist zbog svojeg veličanja i revitalizacije potisnute i ponižene ženstvenosti, iznutra i izvana, i u ženi i u muškarcu.

 

Mark Whitwell čovjek je koji ljudima ne prodaje nikakvu "duhovnost", nego ukazuje na mogućnost stjecanja produhovljene ljudskosti koja nam se nadaje kao Život sam, “otkriven” u neposrednoj praksi yoge kao "discipline užitka".    
PrevoditeljPrevoditelj
DOMAGOJ ORLIĆ
 
StraniceStranice
320
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
185
 
VisinaVisina
235
 
DebljinaDebljina
20
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533165660
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…