Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

VRT U KUHINJI

 
 
 
VRT U KUHINJI
VRT U KUHINJI
MILLARD ELIZABETH
Kataloški br.: 114694
Cijena: 145,01 KN
Klupska cijena: 119,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Uzgojite svoj mali vrt koji donosi plodove tijekom cijele godine

Želite li u vlastitom domu ekološki uzgajati povrće, zelene izbojke i ljekovito bilje i uživati u njima? Sanjate li o tome da kod kuće prijateljima poslužujete večeru koju ste nadopunili u vlastitoj kuhinji uzgojenom ciklom, rikulom ili izdancima brokule uz dodatak gljiva koje ste uzgojili u uzgajalištu smještenom u vašem podrumu? Razmišljate li o svježe ubranim zelenim izbojcima, koji u sebi sadržavaju sve hranjive tvari koje sadržava i odrasla biljka, ali u koncentriranijem obliku, kao nezaobilazan dodatak sokovima i smoothijima za bolji početak dana?

Uz priručnik "Vrt u kuhinji" sve to postaje moguće, zahvaljujući Elizabeth Millard, iskusnoj američkoj farmerici i promotorici ekološkog i održivog uzgoja hrane, koja vas u svojoj knjizi poučava kako da u vlastitom domu uzgojite zelene izbojke, klice, ljekovito bilje, gljive, rajčice, ciklu, mrkvu, paprike pa čak krumpire.

Ovaj ilustrirani priručnik na više od 200 stranica donosi vam informacije i praktične savjete koji će vam omogućiti da sami počnete uzgajati barem dio hrane koju jedete bez obzira na prostor koji vam je na raspolaganju.

"Vrt u kuhinji" objašnjava:

• Kako osigurati svjetlost, prozračnost i vlagu za uzgoj bilja u domu
• Kako pripremiti supstrat za uzgoj povrtnica
• Koje su žardinjere najprikladnije za uzgoj povrtnica
• Gdje kupiti i kako čuvati sjeme
• Kako uzgojiti pojedine vrste povrtnica
• Koji su problemi koji se javljaju prilikom uzgoja povrtnica i kako ih riješiti

Elizabeth Millard, zajedno sa svojom partnericom, Karlom Pankow, upravlja farmom Bossy Acres, smještenom u Minnesoti. Na svojem imanju okuplja stotinu članova i posve ga podupire i financira zajednica (CSA). Njihova farma svojim ekološkim proizvodima opskrbljuje članove i lokalne restorane, a sve to s ciljem razvoja snažnog i održivog sustava uzgoja i plasmana zdrave hrane. Elizabeth Millard često vodi radionice o vrtlarstvu, kao i o fermentaciji i kuhanju sa sezonskim namirnicama. Kao urednica lokalne internetske stranice posvećene održivoj proizvodnji hrane, Simple Good and Tasty, ona potiče čitatelje da se povežu s brojnim nacionalnim proizvođačima ekološke hrane, neprofitnim agencijama isl., a kako bi dodatno promicala važnost zdrave hrane i održivog uzgoja. Uz to što je vlasnica farme, što je učiteljica i urednica, autorica je članaka objavljivanih u časopisima kao što su Hobby Farm Home, Experience Life i Urban Farm, te mnogih drugih publikacija. The Chicago Tribune proglasio je Vrt u kuhinji najboljom knjigom o vrtlarstvu 2014. godine (Best Garden Books of 2014).

StraniceStranice
224
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
14
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNICI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
30
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789532573213
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…