Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

PRIČE ZA LAKU NOĆ ZA MLADE BUNTOVNICE

 
 
 
PRIČE ZA LAKU NOĆ ZA MLADE BUNTOVNICE
PRIČE ZA LAKU NOĆ ZA MLADE BUNTOVNICE
Kataloški br.: 115196
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Sto priča o izuzetnim ženama koje su promijenile svijet

 

Maštovite i inspirativne pripovijetke, napisane u stilu bajki, o 100 hrabrih žena – buntovnica – koje su svojim životima, sudbinama i postignućima promijenile tijek povijesti i nadahnule svijet. One su slikarice, znanstvenice, aktivistice, plesačice, astronautkinje, glazbenice, boksačice, spisateljice, političarke… iz svih krajeva svijeta. Svakoj je posvećena cijela stranica i portret koji savršeno odražava duh prikazane junakinje. Život mnogih od njih nije bio bajka, ali su svojom predanošću i hrabrošću savladale sve izazove i pokazale da ne postoje snovi koji se ne mogu ostvariti. Ovu raskošnu knjigu ilustriralo je čak 60 umjetnica iz svih krajeva svijeta, što je čini potpuno jedinstvenim projektom za djecu i mlade.

Namjera ove posve originalne zbirke priča za laku noć je da nadahne djevojčice (kao i njihove majke, tete, rođakinje) da sanjaju velike snove, poveća im samopouzdanje te ulije snagu da razviju svoje osobne talente i tako oblikuju svijet u kojem žive.

 

Priče za laku noć koje svakako trebamo čitati svojim kćerima.

Hollee Actman Becker, Parents magazine

 

Djeca koja ovu knjigu čitaju prije spavanja zacijelo će sanjati velike i poticajne snove.

Fiona Noble, The Guardian

 

U ovim pričama za laku noć junakinje su stvarne žene koje su promijenile svijet.

Taylor Pittman, The Huffington Post

 

Najbolja knjiga priča za laku noć koju ćete ikad pročitati.

Caroline Siegrist, Cool Mom Picks

 

Elena Favilli nagrađivana je novinarka i medijska poduzetnica. Radila je za časopise Colors i McSweeney’s, talijansku javnu televiziju RAI, mrežne dnevne novine Il Post i dnevne novine La Repubblica, te vodila digitalnu redakciju na obje strane Atlantika. Magistrirala je semiotiku na Sveučilištu u Bologni i studirala digitalno novinarstvo na kalifornijskom Sveučilištu Berkeley. God. 2011. (s Francescom Cavallo) osmislila je Timbuktu Magazine — prvi iPad dječji časopis. Osnivačica je i glavna izvršna direktorica Timbuktu Labsa.

 

Francesca Cavallo spisateljica je i nagrađivana kazališna redateljica. Njezine predstave uprizorene su u kazalištima diljem Europe. Kao strastvena društvena inovatorica osnovala je Sferracavalli („Potkovice“) —Međunarodni festival održive mašte koji se održava u Južnoj Italiji. God. 2011. zajedno s Elenom Favilli osnovala je Timbuktu Labs gdje radi kao kreativna direktorica. Priče za laku noć za mlade buntovnice njezina je sedma knjiga za djecu.

 

Elena i Francesca su 2013. godine izabrane među Top 10 talijanskih inovatora.

 

StraniceStranice
244
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
170
 
VisinaVisina
245
 
DebljinaDebljina
15
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533436135
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…