Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

OBEĆANJE

 
 
 
OBEĆANJE
OBEĆANJE
Kataloški br.: 115626
Cijena: 129,00 KN
Klupska cijena: 49,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Promijenite svoj život u samo sedam minuta dnevno...

 

Blagotvorna poruka za teška vremena. Obećanje je jednostavno, a ipak vrlo duboko rješenje uzroka cjelokupnog ljudskog nezadovoljstva: nedostatka prisnosti, osobito spolne prisnosti. Čak i usred obilja tehnika za takozvano prosvjetljenje – od meditacije i vizualizacije do intenzivnih molitvenih povlačenja ili opsesivnih režima vježbanja – potreba za

prisnošću ostala je nezadovoljena.

Praksa koja se poučava u ovoj knjizi, a koja zahtijeva samo sedam minuta dnevno – nazvana Vaše sedmominutno čudo – odgovara na tu potrebu tako što otvara tijelo i psihu zadovoljavajućim razinama osobne i spolne prisnosti te vam pomaže da se napunite energijom. Ona je praktično sredstvo koje vam omogućuje da konkretno ostvarite svoje ideale i urođeno savršenstvo.

Priznati učitelj Mark Whitwell, proveo je život istražujući tajne života s velikim učiteljima, spoznao je srž njihovih shvaćanja i osmislio jednostavan način na koji čitatelji to mogu iskoristiti za sebe.

 

Vaše sedmominutno čudo zapravo je fizička praksa – kombinacija ljekovitog disanja koje podupire sinkronizirano gibanje tijela. Njezina je svrha nadahnuti i biti potpuno funkcionalna: ona je dinamično prožimanje „inspiracije“, ili udisanja (receptivnosti) s „ekspresijom“, ili izdisanjem (snagom). Taj ciklus udisanja i izdisanja, koji Mark pažljivo opisuje, aktivira duboku muško-žensku polarnost u nutrini svakoga od nas, neovisno o spolu.

Ta je praksa laka za svakoga, a praktikanti izvješćuju da su se njihova dobrobit, vitalnost, seksualnost, samosvijest i istinske želje odmah i dramatično pobudili. Ona obnavlja zdravlje i dostojanstvo, a seks postaje iznimno relevantan za skladan život. Nadalje, kako postajete receptivni za svoj dah – koji je osnova cjelokupne ljudske funkcionalnosti – postajete receptivni za novac, snagu i suradnju svih vrsta.

Obećanje je mudar, moćan i lako razumljiv vodič za praksu koja vam može promijeniti život: onu koja vam obećava otvaranje za jednu sasvim novu razinu ljudskoga razumijevanja.

„Mark nam s Vašim sedmominutnim čudom pomaže ostvariti istinsku ljubav, seks i prisnost.

 

Obećanje ljubavi, seksa i prisnosti pomaže nam da budemo prisno povezani s onim što nam ovaj dragocjeni život nudi, a njegovo prakticiranje može preobraziti naš život iznutra prema van.“

Kiyoshi Suzaki, autor knjige Rezultati iz srca (Results from the Heart), predgovor Dalaj-Lame

 

„Dišite i rasteretite se. Pročitajte ovu knjigu.“

Deepak Chopra

 

„Mark Whitwell nudi čitateljima osjetljiv i vrlo nadahnjujući pristup temi koja je

svima bitna. Ovo je krasna knjiga.“

Caroline Myss, autorica knjige Anatomija duha

 

Marka Whitwella zanima razvijanje autentične prakse joge za pojedinca, zasnovano na naučavanju T. Krishnamacharye i njegova sina T. K. V. Desikachara, s kojima je uživao u odnosu dužem od dvadeset godina. Kao proučavatelj njihovih naučavanja i tradicija, bio je u stanju sintetizirati najvažnije poruke i ponuditi svoje naučavanje koje razjašnjava duboku strastvenost i važnost drevne mudrosti za suvremeni život.

Već dvadeset osam godina on putuje po svijetu i na tisuće ljudi poučava jogi. Uredio je i djelomično napisao knjigu T. K. V. Desikachara Srž joge (The Heart of Yoga), autor je knjige Joga srca (Yoga of Heart), a svoje zadnje dvije knjige Obećanje ljubavi, seksa i prisnosti (The Promise of Love, Sex, and Intimacy) i Obećanje: Možete imati ono što stvarno želite (The Promise: You can have what you really want) Mark nudi kao lako pristupačan sažetak svojega rada. Više informacija potražite na: www.heartofyoga.org.

StraniceStranice
273
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
160
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
22
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
71
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531422826
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…