Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

ŠETNJA SUNČANOM STRANOM

 
 
 
ŠETNJA SUNČANOM STRANOM
ŠETNJA SUNČANOM STRANOM
Kataloški br.: 115725
Cijena: 79,00 KN
Klupska cijena: 69,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Otkrijte korake koji će vam pomoći da živite bolje i sretnije

 

Ova sjajna knjiga 52 savjeta, oruđa i pozitivnih ideja (jednu za svaki tjedan u godini) koje će vas voditi kroz godišnja doba i pomoći vam da se bolje nosite s pritiscima svakodnevnog života.

U dnevniku koji obuhvaća godinu dana Rachel Kelly dijeli strategije koje su joj pomogle da ostane smirena i sretna nakon što je prevladala depresiju. Neki od koraka koje predlaže povezani su s određenim iskustvima i događajima, kao što su blagdani, drame na radnom mjestu i ispiti njezine djece, a drugi su korisni u svako doba. Ovo je doista idealna knjiga u koju treba uroniti kad god vas obuzme neraspoloženost.

Napisana sigurnim, razgovornim stilom i sjajno ilustrirana crtežima Jonathana Pugha, karikaturista Daily Maila, Šetnja sunčanom stranom bit će vam stalna družica i podrška u svim usponima i padovima.

 

Rachel Kelly započela je karijeru kao novinarka i deset godina radila je za Times. Autorica je knjige Crna duga: kako su me riječi izliječile – moje putovanje kroz depresiju. Rachel danas vodi radionice o postizanju dobroga mentalnog zdravlja, ambasadorica je udruge SANE i potpredsjednica United Responsea.

StraniceStranice
144
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
130
 
VisinaVisina
195
 
DebljinaDebljina
18
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531422956
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…