Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
Tekuće tromjesečje / Pravilnik nagradne igre Božićna nagradna galerija
 

Pravilnik nagradne igre Božićna nagradna galerija

 
 

Temeljem članka 69. stavak 5. Zakona o igrama na sreću (NN87/09) i sukladno Pravilniku o priređivanju nagradnih igara (NN8/10), Mozaik knjiga d.o.o. za nakladničku djelatnost, Zagreb, Karlovačka cesta 24 A, MB: 3741672; OIB 57010186553 (u daljnjem tekstu: Priređivač) utvrđuje sljedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE
 

Članak 1.

Ovim se pravilima uređuje cjelovit postupak organiziranja nagradne igre, uvjeti i način sudjelovanja u nagradnoj igri koju priređuje Mozaik knjiga d.o.o. pod nazivom “Božićna nagradna galerija“.

 

Članak 2.

Nagradna igra traje od 23. studenoga do 30. studenoga 2022. godine (uključujući oba datuma).

Sukladno Pravilniku o priređivanju nagradnih igara, pravilnik nagradne igre, uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija, će biti objavljen na internetskim stranicama Mozaika knjiga: www.mozaik-knjiga.hr i www.svijet-knjige.com.

Pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri imaju svi članovi knjižnog kluba Svijet knjige, koji u vremenskom razdoblju od 23. studenoga do 30. studenoga 2022. godine (uključujući oba datuma) u knjižari Svijet priča - Galeria (klupski centar Svijeta knjige), Iblerov trg 10, Zagreb kupe jedan od proizvoda Priređivača i popune kupon za nagradnu igru sa brojem računa, članskim brojem i imenom i prezimenom sudionika te ga ubace u za to predviđenu kutiju u knjižari Svijet priča - Galeria.                                                                 

Članak 3.

Jedan račun osigurava jedan nagradni kupon odnosno jedno sudjelovanje u nagradnoj igri.

Zaposlenici Priređivača i njihovi bliski srodnici, kao i vanjski suradnici koji su sudjelovali u realizaciji nagradne igre ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri.

Osobe mlađe od 18 godina nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Članak 4.

Nagrade se izvlače slučajnim odabirom popunjenih kupona iz kutije u koju se ubacuju tijekom trajanja nagradne igre, a dobitnik će o osvajanju nagrade biti obaviješten telefonskim i pisanim putem u roku 8 dana od dana izvlačenja.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manji broj sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliki broj nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika. Nagrade koje nisu podijeljene, odnosno koje nisu preuzete u skladu s ovim Pravilima, i u skladu s Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara, bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom bit će uplaćena u korist državnog proračuna.

Dobitnik nagrade ima pravo preuzeti osvojenu nagradu u roku 30 dana od dana primitka pismene obavijesti o osvojenoj nagradi, a ukoliko propusti taj rok, postupit će se sukladno Pravilniku o priređivanju nagradnih igara.

Na pisani zahtjev Priređivač se obvezuje dostaviti podatke o dobitniku onim sudionicima nagradne igre koji uz zahtjev prilože frankiranu povratnu omotnicu.

Članak 5.

Javno izvlačenje dobitnika nagradne igre održat će se 6. prosinca  2022. godine u  knjižari Svijet priča - Galeria (klupski centar Svijeta knjige), Iblerov trg 10, Zagreb, u prisutnosti tročlane komisije koju određuje direktor, a koja će pratiti izvlačenje i ispravnost postupka izvlačenja.

O izvlačenju se vodi zapisnik prema članku 12. stavak 3 Pravilnika o priređivanju nagradnih igara, a zapisnik će se dostaviti Ministarstvu financija u roku 8 dana od dana izvlačenja.

Članak 6.

Nagradni fond u ukupnoj vrijednosti od 16.900,00 kn / 2.243,02 EUR sastoji se od sljedećih nagrada:

1x popust u vrijednosti od 500 kn / 66,36 EUR pri jednokratnoj kupnji u knižari Svijet priča - Galleria

1x poklon bon u vrijednosti od 500 kn / 66,36 EUR u Zlatarni Vili, Galleria Business Center

3x popust u vrijednosti od 200 kn / 26,54 EUR pri jednokratnoj kupnji u knižari Svijet priča – Galleria

1x poklon bon u vrijednosti od 200 kn / 26,54 EUR za kupnju buketa u trgovini Arisa & cvjetoteka, Galleria Business Center

25x knjiga enciklopedija Civilizacije ukupne vrijednosti 14.900 kn / 1.977,57 EUR

1x poklon bon za ručak za 2 osobe u vrijednosti od 200 kn / 26,54 EUR u Centro restoranu, Galleria Business Center

Nagrade nisu zamjenjive za protuvrijednost u novcu.

Kod korištenja popusta kupnja treba biti veća od popusta. Rok iskoristivosti popusta je 31.12.2022. u klupskom centru Svijet priča - Galleria na knjige u ponudi Svijeta knjige.

 

Članak 7.

Dobitnik nagrade nema pravo tražiti novčanu isplatu protuvrijednosti osvojene nagrade.

Dobitnik nagrade svojim sudjelovanjem u nagradnoj igri pristaju da se njegovo ime i fotografije koriste u promidžbene svrhe. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 8.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 9.

U slučaju više sile ili nepredviđenih okolnosti Priređivač zadržava pravo prekida nagradne igre, o čemu će sudionici biti obaviješteni u javnom mediju.

 

Članak 10.

Sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionici prihvaćaju prava i obveze iz ovih Pravila. U slučaju spora sudionici nagradne igre  i Priređivač utvrđuju nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.

 
 

KLASA: UP/I-460-02/22-01/524

URBROJ: 513-07-21-01-22-2

Zagreb, 15. studeni 2022.

 

 

 
 

Komentari

 
Ako želite iznijeti svoje mišljenje, morate biti prijavljeni.
 
Prijava
 
 
 
Trenutačno nema komentara korisnika.