Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
O Svijetu knjige / Česta pitanja i odgovori
 

Česta pitanja i odgovori

 
Knjižni klub Svijet knjige je u hrvatske domove unio već više od 4 milijuna knjiga!
 
1. Trebam li plaćati članarinu za učlanjenje i članstvo u Svijetu knjige?
 
Ne. Učlanjenje u klub i članstvo su besplatni. Štoviše, novi član prilikom učlanjenja u Svijet knjige dobiva i besplatan dar – vrijednu knjigu ili knjige po vlastitom izboru u vrijednosti više od 50 EUR (u sklopu posebnih akcijskih ponuda).
 
2. Zašto se isplati biti član Svijeta knjige?
 
Zato što kod nas možete kupovati po povlaštenim klupskim cijenama koje su niže od maloprodajnih cijena. Tako štedite prilikom svake kupnje jer u Svijetu knjige popusti i akcije traju cijele godine.
 
3. Jesu li u klubu knjige doista jeftinije nego drugdje?
 
Da. Nove knjige su u prosjeku 20% jeftinije nego u običnim knjižarama, a neke knjige su snižene čak i do 80 % u odnosu na redovnu cijenu.
 
4. Koje su obveze člana Svijeta knjige?
 
Želite li biti naš član i uživati u popustima tijekom cijele godine, sve što trebate jest svaka tri mjeseca odabrati barem jednu knjigu ili drugi artikl iz naše bogate ponude, u skladu sa svojim željama i mogućnostima, neovisno o cijeni.
 
5. Postoje li kakvi rokovi?
 
U svakom je katalogu na vidljivom mjestu istaknut datum koji označava rok za kupnju u tekućem tromjesečju. Ti datumi su 20. veljače, 20. svibnja, 20. kolovoza i 10. studenoga. Kupnjom do tih rokova možete ostvariti pravo na posebne pogodnosti.
 
6. Što ako prestanem ispunjavati člansku obvezu?
 
U slučaju da iz nekog razloga neispunjavate svoju člansku obvezu, a prošlo je manje od dvije godine otkako ste se učlanili u klub, trebali biste podmiriti punu cijenu knjige ili knjiga koje ste dobili kao dar prilikom učlanjenja namijenjen novim članovima.
 
7. Gdje mogu dobiti katalog Svijeta knjige i kakva je ponuda u njemu?
 
Kao član Svijeta knjige svako ćete tromjesečje primiti besplatni katalog u boji na 68 stranica, koji u vaš dom donosi više od 300 artikala iz naše bogate ponude. Ovdje ćete naći najbolje, najtraženije i najzanimljivije nove naslove vodećih hrvatskih izdavača. Na našoj internetskoj stranici također možete prelistati aktualni katalog Svijeta knjige.
 
8. Zašto se isplati biti vjeran član Svijeta knjige?
 
Jer Svijet knjige cijeni i nagrađuje vašu vjernost. Što ste duže član, to vas očekuju veći popusti: s godinama članstva dobivate mogućnost još više uštedjeti na knjigama koje volite i želite imati u svojoj kućnoj biblioteci. A tu su i druge pogodnosti poput posebnih akcijskih ponuda, besplatnih darova...
 
9. Kako naručiti i primiti odabrane knjige i druge artikle?
 
Kupovati možete u brojnim klupskim centrima Svijeta knjige koje ćete naći u svakom većem gradu u Hrvatskoj. Naručiti možete i slanjem narudžbenice koju ćete primiti uz katalog, e-poštom, na internetskoj stranici Svijeta knjige ili telefonski na besplatan broj telefona 0800 10 16. Knjige koje nisu kupljene u klupskome centru bit će vam dostavljene na vašu kućnu adresu.
 
10. Gdje mogu dobiti više informacija o klubu?
 
Za više informacija slobodno nazovite broj Službe za kupce 01/6053 955. Na raspolaganju smo vam svakim radnim danom od 8 do 16 sati.