Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
Pomoć pri naručivanju na internetu / Uputstva za aktivaciju vašeg online računa
 

Uputstva za aktivaciju vašeg online računa

 
 
Uštedite vrijeme, kupujte putem interneta!
 
Aktivirajte svoj online račun  u ova 4 jednostavna koraka jer je naša internet knjižara je za Vas otvorena 0-24h i možete joj pristupiti odakle god poželite:
  1. Da biste mogli aktivirati svoj račun, posjetite www.svijet-knjige.com/registracija te upišite vaš jedinstveni članski broj, ime i prezime te potvrdite vaš zahtjev za registracijom.
  2. Nakon toga će se prikazati polja s vašim podacima. Nedostaje li neki od podataka  popunite prazna polja te zatim potvrdite da su podaci ispravni.
  3. Uspješno ste se registrirali! Na svoju adresu e-pošte primit ćete link za aktivaciju računa. Kliknite na link u tekstu primljene e-pošte kako biste potvrdili registraciju.
  4. Link će vas odvesti na stranicu na kojoj, ispod vašeg imena i prezimena te članskog broja, trebate dva puta upisati vašu proizvoljnu lozinku (ona ne smije biti ista kao vaš članski broj ili adresa e-pošte). Vaš online račun uspješno je aktiviran, a prijaviti se možete u svakom trenutku koristeći vašu adresu e-pošte i odabranu lozinku.
Ukoliko trebate bilo kakvu pomoć, slobodno nam se obratite. Želimo vam ugodnu online kupovinu!